BinnenInn 12 Persoons Familiehuis

Metslawier

Een voormalige jaren dertig schoolgebouw welke is omgebouwd om (samen met kinderen ) een bijzondere vakantie in het Werelderfgoed Waddenzee te beleven, tussen Dokkum en Lauwersoog. Boerderijdieren en een groot schoolplein met oa een hottub maken het af!

Bekijk beoordelingen BinnenInn op Zoover

🌟 Ontdek een uniek weekendje weg met vrienden en familie in een betoverende omgeving! 🌟

Welkom in ons gezellige toevluchtsoord, gehuisvest in een omgebouwde voormalige Art Deco school (1927). Hier, op een uitgestrekt schoolplein, wacht een wereld van plezier op je, met een hottub om in te ontspannen, skelters om te racen en vriendelijke boerderijdieren om te begroeten.

Stap binnen in ons prachtige familie- / vriendenhuis, ongebouwd voor vakanties: Bianca en Edword, de charmante eigenaren, leiden ook een ontwerpbureau in deze voormalige school, waardoor een vleugje creativiteit en inspiratie door elke hoek van de school stroomt.

Met ruimte voor 13 personen, 2,5 badkamers en een weelderige woonkamer die uitnodigt tot gezelligheid, is er genoeg ruimte voor iedereen om te ontspannen en te genieten. De designkeuken staat klaar om culinaire avonturen te creëren, terwijl de 2 tweepersoons slaapkamers en de twee  gezellige 4-persoons kamers op de slaapzolder een rustgevend toevluchtsoord bieden na een dag vol avonturen.

Laat de tijd vertragen terwijl je geniet van de rust en de ruimte om je heen. Hier kun je onthaasten, genieten van de eenvoudige geneugten van het leven. Laat je verwennen door de ongerepte schoonheid van Noordoost Friesland aan de Waddenzee en dompel je onder in de warme, gastvrije sfeer van dit bijzondere stukje Nederland.

Kom en ontdek het zelf - beleef een weekend vol avontuur, plezier en verbondenheid in onze prachtige omgeving. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen! 🌿🏡✨

Toegankelijkheid van deze locatie

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je BinnenInn 12 Persoons Familiehuis

Bianca BinnenInn
Stasjonswei 23
9123JZ Metslawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.