Puzzelen op de pedalen

JULIANADORP

De fietsescape is een ontdekkingstocht door Julianadorp. Met 3 tot 8 personen ga je op pad met aanwijzingen van een app op je telefoon. Eén fiets heeft een kar achter zich, met opdrachten en vragen in verschillende vakken met sloten. Het juiste antwoord o...

De fietsescape is een ontdekkingstocht door Julianadorp. Met 3 tot 8 personen ga je op pad met aanwijzingen van een app op je telefoon. Eén fiets heeft een kar achter zich, met opdrachten en vragen in verschillende vakken met sloten. Het juiste antwoord of oplossing is de sleutel naar de volgende stop. In totaal zijn er 6 stops. Als alle stops tot een succesvol einde zijn gebracht, wacht er een leuke prijs voor de hele groep!

- U boekt één fietskar gevuld met verschillende opdrachten, te bevestigen aan uw eigen of gehuurde fiets. - Extra (elektrische) fietsen optioneel bij te boeken. - De fietsescape wordt gespeeld onder begeleiding van een app*. - Duur 2 á 3 uur.

* De app werkt op smartphones met Android 7.0 of hoger en iOS 12.0 of hoger. De app maakt gebruik van mobiele data (ca. 100MB) en GPS. Zorg dat de accu van de telefoon volledig is opgeladen.

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Puzzelen op de pedalen

Loopuytpark 22
1787 AE JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.