Camperplaats Willemsoord

DEN HELDER

Grenzend aan de jachthaven kun je gebruik maken van de camperplaatsen van Willemsoord. Je kan je melden in het havenkantoor voor de inschrijving en de nodige informatie. Bij de waterstortplaats is het mogelijk afvalwater (grijswater) te lozen en schoon dr...

Grenzend aan de jachthaven kun je gebruik maken van de camperplaatsen van Willemsoord. Je kan je melden in het havenkantoor voor de inschrijving en de nodige informatie. Bij de waterstortplaats is het mogelijk afvalwater (grijswater) te lozen en schoon drinkwater in te nemen. In het toiletgebouw is er een ruimte om jouw chemisch toilet te legen. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van alle voorzieningen die horen bij de jachthaven waaronder douche en toilet, wasserette en het gebruik van de wifi. Stroom is verkrijgbaar door middel van muntjes. Deze zijn verkrijgbaar bij het havenkantoor.

Het complex Willemsoord waar onze camperplaats gevestigd is, bied een ruime keus aan musea, restaurants, activiteiten en ligt dichtbij de boot naar Texel en het stadscentrum. Gedurende het seizoen worden verschillende activiteiten en markten georganiseerd. De omgeving van Den Helder is de moeite van het verkennen meer dan waard met zijn prachtige omgeving.  

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camperplaats Willemsoord

Willemsoord 47
1780 AD DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.