Belevingsboerderij Veldzicht hoeve

'T VELD

Aan de Doorbraakweg 6 in ’t Veld ligt Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve met een boerderijwinkel waar Beemsterkaas, huisgemaakte zuivel en ijsproducten, cadeaupakketten en streekproducten worden verkocht. De winkel is op vrijdag en zaterdag geopend van 09...

Veldzicht Hoeve is een duurzaam en energieneutraal melkveebedrijf. Op eigen erf staat een prachtige boerderijwinkel met Beemsterkaas, huisgemaakte zuivel en ijs en streekproducten uit de kop van Noord-Holland (geopend op vrijdag en zaterdag van 09:00 – 17:00 uur). Ook is er een landelijke vergaderruimte, perfect geschikt voor een zakelijke vergadering of overleg aangevuld met lunch of borrel.

’t Speelveld op de Veldzicht Hoeve is het horecagedeelte met een fijn, zonnig terras en een heerlijke speeltuin. Op het terras worden de lekkerste koffies, lunch en ijsjes geserveerd. Team Veldzicht Hoeve verzorgt ook groepsrondleidingen over duurzame bedrijf voor minimaal 8 personen in het Nederlands, Engels en Duits en organiseert kinderactiviteiten tijdens schoolvakanties. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Belevingsboerderij Veldzicht hoeve

Doorbraakweg 6
1735 EK 'T VELD
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.