Van Blanckendaell Park

TUITJENHORN

Nergens anders vind je een Savanne naast een speeltuin, flamingo’s bij een molen, apen spelend bij een Museum en Koi Karpers bij een draaimolen. Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je me...

Nergens anders vind je een Savanne naast een speeltuin, flamingo’s bij een molen, apen spelend bij een Museum en Koi Karpers bij een draaimolen.

Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kun je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs Papegaaien, Flamingo’s, Lama’s, Kamelen en Kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke Prairiehonden, Otters en Stokstaartjes. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet… Overal staan bankjes om er eens even goed voor te gaan zitten.

Speeltuin

Hebben de kinderen nog energie teveel? Laat ze dan heerlijk ravotten in de grote speeltuinen of meerijden met het treintje door het park.

Cafetaria

Of ben je toe aan een pauze? Dan is het goed relaxen in het gezellige Cafetaria. Een hapje en een drankje, pal naast ons museum.  

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van Blanckendaell Park

Veilingweg 9
1747 HV TUITJENHORN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.