Annekes Theetuin & Botenverhuur Hitzum

Hitzum

Kom langs! Heerlijk in de Friese buitenlucht... voor een heerlijk kopje koffie of thee in de prachtige Friese omgeving van Hitzum.

Gelegen tussen Leeuwarden en Harlingen, op een steenworp afstand van Franeker, hebben wij alle ingrediënten in huis om een ongedwongen, rustige dag van het Friese platteland mee te maken; zo'n dag waar u met een glimlach op uw gezicht aan zult terugdenken. Geniet van alles in onze theetuin of met een bootje op het water..

De plek om rustig van de natuur te genieten en/of een leuk dagje uit te gaan begint in de theetuin van Anneke. Na een mooie fietstocht even heerlijk zitten en tot jezelf komen? Dan kan in onze gezellige theetuin (met overkapping inclusief gezellige houtkachel) aan het water! Wij serveren o.a. een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakte lekkernij.          

Rust, genieten, beleving en gastvrijheid zijn de woorden die horen bij onze theetuin. Op het terras aan het water kunt u zich laten verrassen door het uitzicht en de langsvarende bootjes. Of geniet van allerlei insecten, vlinders en vogels midden in de natuur!

Als het bord aan de weg staat en de vlag hangt uit dan zijn wij open. Wilt u dit graag zeker weten voordat u van huis gaat? Gewoon even bellen! Tevens verhuren we bootjes, ontdek het prachtige Friese landschap vanaf het water. Bekijk onze mogelijkheden om het water op te gaan op de website.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Annekes Theetuin & Botenverhuur Hitzum

Hoofdweg 22
8805 TH Hitzum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer over de theetuin


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.