Kinderboerderij 's Heeren loo

JULIANADORP

In januari 2018 is de nieuwe kinderboerderij op Noorderhaven geopend. De kinderboerderij telt 4 dierenverblijven voor kleinvee, geiten, varkens en ezels. Het hertenkamp biedt ruimte aan 5 herten en in de paardenweide verblijven Fjorden en Tinkers. De kin...

In januari 2018 is de nieuwe kinderboerderij op Noorderhaven geopend. De kinderboerderij telt 4 dierenverblijven voor kleinvee, geiten, varkens en ezels. Het hertenkamp biedt ruimte aan 5 herten en in de paardenweide verblijven Fjorden en Tinkers. De kinderboerderij is een plek waar het fijn is om te werken en om vrije tijd door te brengen. Cliënten van Noorderhaven geven de dieren eten en water en maken hun hokken schoon.

De kinderboerderij is een ontmoetingsplek voor mensen uit Julianadorp en omgeving. Je bent van harte welkom om langs te komen. Het is het hele jaar door dagelijks geopend en vrij toegankelijk. Je vindt de boerderij achterin in het woonzorgpark, volg de borden langs de toegangspaden. Het terrein van Noorderhaven is openbaar wandel- en fietsgebied.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kinderboerderij 's Heeren loo

Essenhout
1787 RG JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.