Familycamp Corfwater

PETTEN

Verscholen tussen de Pettemer Duinen en op slechts 150 meter van de zee en het strand, vind je Laguna Beach Family Camp Corfwater. Omgeven door bossen en duinen! Spelen met de golven of liever luieren op het strand en genieten van een ondergaande zon. Kil...

Verscholen tussen de Pettemer Duinen en op slechts 150 meter van de zee en het strand, vind je Laguna Beach Family Camp Corfwater. Omgeven door bossen en duinen! Spelen met de golven of liever luieren op het strand en genieten van een ondergaande zon. Kilometers lange, bijna lege, stranden waar wij onze eigen surfspot en strandbar hebben.

Laguna Beach Family Camps is in 2020 begonnen als family & surf pop up vakantiepark in Schoorl en inmiddels uitgegroeid tot een nieuwe manier van vakantie vieren voor gezinnen.

Onze Family Camps bevinden zich op verborgen en onverwachte plekken, maar zijn altijd herkenbaar door onze accommodaties, inrichting en sfeer.

Wij zijn er speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 16 jaar. Het ‘all inclusive’ programma zit vol met avontuurlijke activiteiten, waaronder golfsurfen, windsurfen, sunset suppen, bootcamp in het duin, fatmaxxen, yoga op het strand, maar ook filmavonden, kampvuren en weerwolven terwijl de avond valt….

Op het strand of aan het water hebben we een eigen plek waar onze gasten welkom zijn, waar de activiteiten starten of waar strandstoelen staan om lekker te relaxen. Terug op het Family Camp is er een sfeervol terras en een lounge met good food voor een borrel of een diner.

Kortom, Laguna Beach Family Camp is een geheel verzorgde actieve vakantie voor het hele gezin! Boek je plek op deze glamping snel!

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.