Villapark Anzelhoef Verhuur

SINT MAARTENSVLOTBRUG

Het prachtige, kleinschalige Villapark Anzelhoef ligt in het kustplaatsje St Maartenszee, op een kleine 2km van het Noordzeestrand. De vrijstaande vakantiewoningen zijn comfortabel en modern. Elk huis is ingericht met allerlei hedendaagse apparatuur zoals...

Het prachtige, kleinschalige Villapark Anzelhoef ligt in het kustplaatsje St Maartenszee, op een kleine 2km van het Noordzeestrand. De vrijstaande vakantiewoningen zijn comfortabel en modern. Elk huis is ingericht met allerlei hedendaagse apparatuur zoals bijvoorbeeld een afwasmachine, wasmachine en gratis WiFi internet.  St Maartenszee zelf heeft ook een rustig en kindvriendelijk familiestrand met enkele gezellige strandpaviljoens. Één daarvan is het hele jaar door geopend. 

Het park is een fantastische uitvalsbasis voor het maken van wandel- en fietstochten door de duinen of voor een heerlijke strandvakantie. De levendige stad Schagen vind je op zo'n 9 km. Hier zijn gezellige restaurants, uitgaansgelegenheden en je kunt er terecht voor de dagelijkse boodschappen. Maar in het hoogseizoen kun je ook direct naast het park boodschappen doen.  20km verderop ligt Alkmaar. Deze mooie historische stad is natuurlijk vooral bekend als Hollands kaasstad. En op ca. 60 km Amsterdam, oftewel een klein uurtje rijden en u staat midden in het centrum!

Kortom ons autoluwe vakantiepark zorgt voor een heerlijk ontspannen terugkomst na een vol programma. Boek een vakantie op Villapark Anzelhoef en je bent er echt even helemaal uit.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Villapark Anzelhoef Verhuur

Belkmerweg 81
1753 GE SINT MAARTENSVLOTBRUG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.