Bed and Breakfast Garstvrij

Westerlee

Vanaf 1 april tot 1 november stellen wij ons Gastenverblijf beschikbaar voor ondernemende en/of rustzoekende recreanten.

Wij zijn Jenneke en Cornelis en beheren het Gastenverblijf en Rustpunt GArSTVRIJ. Wij komen zelf uit de Randstad en zijn enthousiast over de rust en de ruimte die de provincie Groningen en in het bijzonder het Oldambt te bieden heeft. Wij zetten ons graag in om iedereen te laten (mee)genieten van de rust en de ruimte die hier nog te vinden is en zullen u dan ook graag verwelkomen.

In ons Gastenverblijf bieden wij: 2 comfortabele opgemaakte eenpersoonsbedden een handdoekenset, een pantry welke voorzien is van een magnetron, een koelkast en voorzieningen voor het bereiden van een kopje koffie en/of thee. Naast een toilet en een separate douche is er ook een beschut terras met tuinstoelen en een parasol. Wij verzorgen een uitgebreid ontbijt (geen veganistisch of glutenvrij). Zijn er daarnaast nog specifieke wensen, dan horen wij die graag. 

Fietsen kunnen gestald worden in een (afgesloten) fietsenstalling alwaar een oplaadpunt voor E-bikes aanwezig is. Mocht u tijdens uw verblijf een fiets willen gebruiken, dan kunnen wij voor u het fietsverhuurbedrijf benaderen. Uw auto kunt u gratis parkeren op eigen terrein.  

Wat wij u kunnen bieden valt binnen ons motto "de Natuur is hier de Luxe".

Algemeen: Naast een mooi wandelgebied zijn ook verschillende bezienswaardigheden op korte afstand te bereiken w.o. het museum Slag bij Heiligerlee, het Klokkengietersmuseum en het standbeeld Graaf Adolf (begin 80 jarige oorlog) in Heiligerlee. Het recreatiegebied de Blauwestad (met 2 stranden), de 14e eeuwse borg op het Landgoed Ennemaborgh in Midwolda, het thermenbad met heilzaam water in Bad Nieuweschans, het vestingstadje Bourtange etc, etc.

Verder zijn er in de directe omgeving diverse horeca-gelegenheden en ook een uitstapje naar Groningerstad is meer dan een bezoek waard.  

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed and Breakfast Garstvrij

Bed & Breakfast GArSTVRIJ
1e Garstelaan 4
9678RS Westerlee
Plan je route

vanaf jouw locatie

Informatie & beschikbaarheid


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.