Friese Vloot

Stavoren

De FrieseVloot is een coöperatie, bestaande uit enthousiaste schippers met goed onderhouden traditionele zeilschepen. Wij willen je graag laten genieten van het leven aan boord en het aandoen van prachtige bestemmingen.

De FrieseVloot is een coöperatie, bestaande uit enthousiaste schippers met goed onderhouden traditionele zeilschepen. Wij willen je graag laten genieten van het leven aan boord en het aandoen van prachtige bestemmingen. Beleef samen een onvergetelijke tijd op en rond het water. Een actieve vakantie, een ontspannen weekendje weg, samen een dagje uitwaaien? Kom bij de FrieseVloot! Onze enthousiaste schippers nemen jou of je groep graag mee naar het Wad, IJsselmeer of Friese meren.

Kwaliteit, gastheerschap, liefde voor het zeilen en de schepen staan garant voor een onvergetelijke ervaring op en rond het water. Zeilarrangementen aan boord van de: Babbelaer, Balder, De Arend, Festina Lente, Hollandia, Hoop doet Leven, Jeppe van Schier, Lena Adriana, Middelsee, Ortolan, Pelikaan, Rea-klif, Samenwerking, Stânfries, Sudermar, Voorwaarts, Vriendentrouw, Vrouwezand, Wending, Zeester en Zout.

Voor ieder gezelschap biedt de FrieseVloot diverse arrangementen. Een dagje teambuilding met je collega?s. Ga eens met je vrienden een weekendje naar Terschelling. Beleef met je klas een onvergetelijke midweek naar Amsterdam. Zeil een week de horizon tegemoet met de leden van je club. Combineer het zeilen met verschillende activiteiten op het gebied van cultuur, natuur en sport. Catering, walprogramma?s, we informeren je graag over de mogelijkheden. Vanuit verschillende havens langs de Friese kust vertrekken we naar de diverse bestemmingen. De gezellige havenplaatsjes aan het IJsselmeer bieden veel vertier. Overdag sportief zeilen en in de middag heerlijk ronddwalen door Hoorn, Marken of bijvoorbeeld Enkhuizen. Amsterdam is ook mogelijk. Werelderfgoed de Waddenzee.

Een prachtig natuurgebied met als bestemming Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. De eilanden bieden elk veel verschillende activiteiten. Of ervaar de rust van het droogvallen. De Friese meren bestaan uit diverse meren en vaarten. Een knus zeilgebied met gemoedelijke dorpjes. Zeil bijvoorbeeld naar Sneek en pak een terrasje. 's Avonds met z'n allen rond het kampvuur op een klein eilandje op de Fluessen.

Wat ook mogelijk is, is een combinatie van de vaargebieden. Met de zeilschepen van de FrieseVloot kom je op een unieke manier op de plaats van bestemming. Tevens zijn de schepen jouw hotelaccommodatie en is het een plek waar je je samen prima kunt vermaken. Traditioneel van uiterlijk, maar zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ervaar de actie en geniet van de rust aan boord van de schepen.

Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.