Appartement de Witte Brug

BREEZAND

Appartement De Witte Brug is gelegen boven een eetcafé in het centrum van Breezand. Via een trap komt u op het terras waar de ingang van de woning zich bevindt. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer. De...

Appartement De Witte Brug is gelegen boven een eetcafé in het centrum van Breezand. Via een trap komt u op het terras waar de ingang van de woning zich bevindt. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

Dit nieuwe moderne ingerichte appartement is het perfecte startpunt voor een vakantie waarin u lekker actief kunt zijn in de omgeving maar ook kunt genieten van een lui dagje strand met als afsluiting een prachtige zonsondergang vanaf uw terras.

Breezand ligt midden in de bloemenvelden met haar prachtige kleuren in de lente. Het is een genot voor het oog om in deze periode per fiets de omgeving te verkennen. In de omgeving vindt u diverse bezienswaardigheden zoals Landgoed Hoenderdaell, Fort Kijkduin, het Marine-museum maar ook het strand van Julianadorp is vlakbij op slechts 6km afstand.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Appartement de Witte Brug

Burg. Lovinkstraat 1
1764 GA BREEZAND
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.