Onder den Dijck

BARSINGERHORN

Aan de Westfriese Omringdijk in de kop van Noord-Holland vind je ons gastenverblijf op de eerste verdieping van de in 2009 nieuw gebouwde hooiberg, ook wel kapberg genoemd. De kapberg staat op het erf van de stolpboerderij buiten de bebouwde kom van Barsi...

Aan de Westfriese Omringdijk in de kop van Noord-Holland vind je ons gastenverblijf op de eerste verdieping van de in 2009 nieuw gebouwde hooiberg, ook wel kapberg genoemd. De kapberg staat op het erf van de stolpboerderij buiten de bebouwde kom van Barsingerhorn. Doordat het gastenverblijf zich op de eerste verdieping bevind heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en slootjes met, eenden, zwanen, reigers, lepelaars, hazen, roofvogels, paarden, koeien en schapen.

Het verblijf heeft een eigen opgang en is sfeervol en landelijk ingericht, deels met antiek, deels met modern comfort en geschikt voor maximaal 3 personen. Bij de woning hoort een privé terras met tuinmeubilair.

Wij wonen hier met veel plezier en nodigen je van harte uit om het unieke gevoel van rust, ruimte en vrijheid zelf te komen ervaren!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Onder den Dijck

Poolland 26
1768 BX BARSINGERHORN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.