Stadskwekerij De Groene Stek

DEN HELDER

De “Groene Stek” is een dagbesteding op een unieke locatie waar mensen met diverse beperkingen of achterstanden onder professionele begeleiding dagbesteding krijgen op maat en in kleine groepen. Wij hebben een geweldig team van mensen die je gaan begeleid...

Gedroogde kruiden Wij werken met echte verse seizoens producten, er is echter één uitzondering op de regel. Wij dé-hydrateren met onze speciaal daarvoor bestemde oven de kruiden van de akker, dus geen nood want deze zijn te verkrijgen zolang de voorraad strekt. Ook in het winterseizoen.

Op verzoek kweken Voor de Horeca of andere ondernemers is er in de maanden december en januari (dit vanwege planning en indeling van het nieuwe kweekseizoen) de mogelijkheid om een aanvraag te doen om op verzoek te kweken.

De “Groene Stek” is een dagbesteding op een unieke locatie waar mensen met diverse beperkingen of achterstanden onder professionele begeleiding dagbesteding krijgen op maat en in kleine groepen. Wij hebben een geweldig team van mensen die je gaan begeleiden op en rond de akker met de dagelijkse werkzaamheden. Een ieder van ons zorgt voor een productieve dag met een vrolijke noot. De buitenlucht doet de rest want slapen doe je op z’n best na een dagje akker. Moe en voldaan!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stadskwekerij De Groene Stek

Westoever 1
1784 DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.