Terschelling te paard

Oosterend Terschelling

Hoog op de rug van een paard beleef je het eiland met andere ogen. In bos en duin liggen de prachtigste ruiterroutes. Maar de meest fantastische rit maak je op het strand. Uniek is dat je hier 365 dagen per jaar mag galopperen langs de vloedlijn.

Hoog op de rug van een paard beleef je het eiland met andere ogen. In bos en duin liggen de prachtigste ruiterroutes. Maar de meest fantastische rit maak je op het strand. Uniek is dat je hier  365 dagen per jaar mag galopperen langs de vloedlijn.

De Terschellingers gaan traditioneel ‘op ‘e riid’: met de platte wagen en picknickmand naar buiten. Diezelfde gezelligheid beleef je tijdens een huifkartocht met een koetsier vol verhalen. Het eiland kent meer tradities te paard zoals draverijen, tuigwedstrijden en ringsteken. Of beleef een  spectaculaire demonstratie van de historische paardenreddingssloep op het Noordzeestrand. Speciaal zijn de workshops zwemmen of coaching met paarden. Van West tot Oost zijn er paarden en pony’s te huur voor buitenritten.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Terschelling te paard

Oosterend 39
8897 HX Oosterend Terschelling
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie?


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.