Cormeij Hoeve

SLOOTDORP

Op de Cormeij Hoeve mogen kinderen meehelpen bij het verzorgen van alle dieren. Omdat er zoveel ruimte is, zijn er veel plekken om te spelen, te knutselen en te skelteren en fietsen. Je kan bij ons komen logeren, een zaterdag of een woensdagmiddag meehel...

Op de Cormeij Hoeve kan je leren om voor de dieren te zorgen. Je mag een dier uitkiezen waar je meer van wilt weten en waar je voor wilt zorgen.  Een periode wordt afgesloten met een Certificaat zodat je aan iedereen kan laten zien wat je weet van dit dier en hoe je ervoor zorgt.

In de vakantieperiode is er de mogelijkheid om zo´n certificaat te behalen maar je kan ook gewoon elke keer een stukje van je certificaat uitvoeren als je komt en als je er zin in hebt.

In de lammertijd staan de schapen en de lammetjes centraal.

Wil je liever tekenen, schilderen, werken met hout, sleutelen aan fiets en skelter of zelfs een ombouw maken van karton of hout voor een skelter zodat hij op een echte auto lijkt, vrijwel alles is mogelijk, de ondersteunende begeleiding persoonlijk gericht op jouw interesse maakt vele dingen mogelijk die anders wellicht niet aan bod zouden komen.

Koken, bakken, onderzoeken... je kan het niet zo moeilijk bedenken of de begeleiders nemen de tijd om hier met jou aan te werken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Cormeij Hoeve

Hippolytushoeverweg 17
1774 MK SLOOTDORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.