Amicitia Hotel Sneek

Sneek

Het Amicitia Hotel, een gezellig sfeervol familiehotel in Sneek waar u zich welkom voelt, gelegen dicht bij de A7 en toch op loopafstand van het centrum.

Het Amicitia Hotel, een gezellig sfeervol familiehotel in Sneek waar u zich welkom voelt, gelegen dicht bij de A7 en toch op loopafstand van het centrum.
Ons hotel heeft 35 comfortabele ruime kamers van alle gemakken voorzien. Naast onze comfort kamer kunt u ook met uw gezin in een familiekamer verblijven of boek een unieke thema-kamer. Wij beschikken over een privé sauna die u kunt boeken om even heerlijk te ontspannen of maak gebruik maken van 1 van onze zonnebanken. Op afspraak is het ook mogelijk naar de nagelstyliste, kapper of masseur te gaan. Wij bieden gratis parkeergelegenheid en wifi. Ons hotel is een prima uitvalbasis om Sneek en omgeving te verkennen. U kunt hier heerlijk fietsen, wandelen of watersporten. En kom lekker ontbijten, lunchen of dineren in ons gezellige nieuwe restaurant WKNDS. Onze enthousiaste en gastvrije medewerkers staan voor u klaar.

Naast het hotel zijn tien camperplaatsen beschikbaar. De prijs per overnachting is € 15,- per camper per nacht inclusief toeristenbelasting. Als u gebruik maakt van ons restaurant WKNDS krijgt u 50% korting op uw verblijf en betaald u slechts € 7,50.

Openingstijden:
Nu geopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Amicitia Hotel Sneek

Graaf Adolfstraat 37
8606 BT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.