Beach appartementen 23 en 41

CALLANTSOOG

Onze beide Beach Appartementen liggen in het vriendelijke en knusse badplaatsje Callantsoog aan de Noord-Hollandse kust. Beide Beach Appartementen hebben direct zicht op de duinen, liggen schuin tegenover de strandopgang en het strand is binnen 50 meter t...

Onze beide Beach Appartementen liggen in het vriendelijke en knusse badplaatsje Callantsoog aan de Noord-Hollandse kust. Het strand van Callantsoog is één van de mooiste en schoonste van Nederland. Daarnaast biedt Callantsoog zeer goede wandel- en fietsmogelijkheden. Honden zijn in onze appartementen ook van harte welkom.

Beide Beach Appartementen hebben direct zicht op de duinen, liggen schuin tegenover de strandopgang en het strand is binnen 50 meter te bereiken. In beide appartementen is WIFI aanwezig. In het kleinschalige appartementencomplex is een lift aanwezig en bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats. Fietsen kunnen gestald worden in een overdekte fietsenstalling. Voor kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig met diverse speeltoestellen en een grote trampoline.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Beach appartementen 23 en 41

Dorpsweg 48
1759 GH CALLANTSOOG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.