Restaurant De Polderei

ANNA PAULOWNA

De Polderei is een restaurant op een locatie aan de rand van de bloembollenvelden van Anna Paulowna. Geniet van het uitzicht onder het genot van een hapje en drankje en laat je verrassen. Kwaliteit en gastvrijheid staan centraal bij het restaurant. Dit vi...

De Polderei is een restaurant op een prachtige locatie aan de rand van de bloembollenvelden van Anna Paulowna. Op 2 minuten loopafstand van het station. Geniet van het prachtige uitzicht van de bloembollenvelden onder het genot van een hapje en drankje en laat je verrassen door wat de Polderei je te bieden heeft. Kwaliteit en gastvrijheid staan centraal bij het restaurant. Dit vindt je ook terug in de uitgebreide menukaart. Er is voor ieder wat wils!

In de weekeinden kan je genieten van de uitgebreide lunchkaart met een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt gebak, glas wijn of een koud biertje met bijpassende hapjes. In de avond serveren ze geweldige gerechten en werken zij met verse wekelijks wisselende vissen uit Den Oever en Iers kwaliteitsvlees. Voor feesten, partijen, catering op locatie en (bedrijfs) feesten bent je ook bij De Polderei aan het juiste adres.

Hier vind je Restaurant De Polderei

Molenvaart 253
1761 AE ANNA PAULOWNA
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.