Hotel-Restaurant Greate Pier

Kimswerd

In het dorpje Kimswerd - vlakbij Harlingen gelegen - vind je het monumentale hotel-restaurant met de illustere naam “Greate Pier”.

Op een steenworp van het gezellige oude havenstadje Harlingen ligt ons monumentale hotel-restaurant “Greate Pier”.

Middenin Kimswerd, één van de beschermde Friese dorpen en bakermat van de heldhaftige Greate Pier Donia. Onze dorpsherberg heeft zes kamers, met eigen toilet, douche, tv en Wifi. In ons restaurant en op het zonnige terras bent u van harte welkom voor het ontbijt, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Of gewoon een kop verse koffie met oranjekoek, een ijsje of een drankje.

Pal naast het oudste kerkje van Friesland, in de authentieke dorpskern en met de omringende rust bent u hier in een andere wereld. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Harlingen, Franeker, Bolsward, Makkum, Sneek en Leeuwarden.

De Elfstendentocht loopt dwars door Kimswerd; over het water en over de weg komt u langs Greate Pier. De Waddenzee ligt op loopafstand, het strand op 4 km en de Afsluitdijk bereikt u in 5 minuten rijden. Voor ons hotel stopt de bus, die u in een kleine 10 minuten naar de veerboot brengt voor een bezoek aan Terschelling of Vlieland. En dat allemaal op een uurtje rijden van Amsterdam!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel-Restaurant Greate Pier

Greate Pierwei 9
8821 LV Kimswerd
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.