Coen de Groot

Coen de Groot is mede-eigenaar van De Groot Recreatie in Den Oever. De Wadloop excursies, garnalenvistochten en rondvaarten maakt dat geen dag hetzelfde is bij Coen. De activiteiten zijn afhankelijk van het getij en het weer en daar speelt Coen ook erg op in. Hij is dagelijks vaak te vinden achter de dijk vanwege zijn werk maar ook in zijn vrije tijd spendeert hij er vele uren. Als je opgroeit bij het Wad, dan raak je ermee verbonden. Hij ziet dat nu ook gebeuren bij zijn kinderen.

Werken op de Waddenzee gaat gepaard met bijzonder ervaringen. Naast het runnen van De Groot Recreatie is Coen ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. “Ik heb een aantal keren bruidsparen getrouwd midden op de Waddenzee”. Een erg bijzondere gebeurtenis.

Het Waddengebied zit vol verrassingen! De natuurelementen spelen hierin een grote rol. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Dit is wat de bezoekers ook vaak het meeste verrast als ze met De Groot Recreatie het water op gaan.

Coen: “Wadlopen of garnalen vissen is een geweldige manier om de Wadden te beleven. Op deze manieren laten wij de mensen het Waddengebied in de puurste vorm zien!”.

De Groot Recreatie organiseert niet alleen excursies op het Wad. Het is ook mogelijk om in de groepsaccommodatie het Waddenhuus te overnachten midden in het Wieringen landschap. Omgeven door natuur en nabij het Wad maakt deze accommodatie speciaal. Stap op de fiets of in de boot bij Coen om op zoek te gaan naar de unieke verhalen van de Noord-Hollandse Waddenkust.

  • Bekijk de video

    Bekijk hier de video van Anke Bruin-Kommerij

  • TROTS!

    Kijk mee met de verhalen van de ambassadeurs.

    Ambassadeurs
    TROTS!

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.