Toolkit voor ondernemers

Nergens ervaar je de duisternis zo puur als in het waddengebied. In het laatste ongerepte stukje natuur van Nederland wordt het pas écht donker. Of je nou op de Waddeneilanden bent of langs de Waddenkust. Bij helder weer kun je de Melkweg of zelfs het Noorderlicht zien. Met de verhaallijn Donkerte van de Wadden vertellen we alles over de donkerte van dit gebied en de unieke ervaringen rondom deze verhaallijn. Als ondernemer kun je helpen de beleefbaarheid van de duisternis in het waddengebied onder de aandacht te brengen. 
 

In deze toolkit vind je beeldmateriaal, video's en voorbeeldteksten voor op social media. Allemaal beschikbaar voor jullie, zodat we met z’n allen de Donkerte van de Wadden meer onder de aandacht kunnen brengen. 
 

Let op! Wanneer je het beeldmateriaal gebruikt, vermeld dan altijd de fotograaf. De naam van de fotograaf is te vinden in de bestandsnaam van de betreffende foto. 

Beeldmateriaal - Klik op de afbeelding om te downloaden

Videomateriaal Donkerte van de Wadden - Klik op de video's om af te spelen

Voorbeeldteksten voor social media - De teksten kun je kopiëren en plakken of naar eigen wens aanpassen

Social media tekst Donkerte van de Wadden:

Beleef de Donkerte van de Wadden!

Nergens ervaar je de duisternis zo puur als in het waddengebied. Hier is het pas écht donker. Of je nou op de Waddeneilanden bent of langs de Waddenkust. Bij helder weer kun je de Melkweg of zelfs het Noorderlicht zien.

Ga mee op ontdekkingsreis en ervaar unieke activiteiten in het donker. 

Kijk voor meer informatie over Donkerte van de wadden op: www.visitwadden.nl/nl/verhalen/donkerte-van-de-wadden

Social media tekst tijdens de Nacht van het Wad: 

Ben jij ook trots op de zeldzame duisternis van het Waddengebied?

Tijdens de Nacht van het Wad op 30 oktober kan op tal van locaties worden deelgenomen aan verschillende activiteiten om de duisternis te beleven.

Beleef de duisternis tijdens de Nacht van het Wad!

Kijk voor meer informatie over de Nacht van het Wad op www.visitwadden.nl/nl/verhalen/donkerte-van-de-wadden/nacht-van-het-wad

 

Adviespakket voor ondernemers

Draag ook bij aan de verdonkering van ons prachtige Waddengebied. Creëer een ultieme nachtbeleving en speel in op de behoeftes van de duurzame Waddentoerist door minder en andere verlichting. Ga aan de slag met deze tips en adviezen.

Lees meer

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.