Ontdek hier de eilandverhalen

Ontdek de Waddeneilanden met échte eilanders, het hele jaar door. Niet alleen in de zomer, juist in de koudere maanden van de herfst, winter en lente. Gedurende deze seizoenen wordt het landschap betoverd door winterse sferen, worden de elementen intenser beleefd en schitteren de nachten met ontelbare sterren. Negen eilanders nemen je mee op pad voor een unieke ervaring. Laat je verwonderen en meenemen naar verborgen plekken waar de eilandbewoners graag komen. 

 

Laat je verwonderen

Verken de Waddeneilanden door verhalen van echte eilanders. Negen eilandbewoners staan klaar om je mee te nemen op een ontdekkingsreis op hun eiland. Ze kennen hun eilanden als geen ander en delen hun passie voor de natuur graag.

Laat je tijdens de koudere maanden verrassen door de unieke flora en fauna. Ontdek de verhalen over het vogelspotten en buiten leven op het eiland, of hoe je outdoor kunt koken met producten uit je eigen tuin. Ontmoet Vincent van de jutfabriek en de Melis neemt je mee naar de darkside van de eilanden. Wist je dat er wereldwijd maar 40 Dark Sky Parken zijn? En één ervan is op Terschelling. Beleef een zonsopgangexcursie in een open buggy of een Waddenexcursie. Tot slot neemt Cynthia je mee langs de familieroute Berkenplas met de OERRR speeltuin en laat je je door Marijke onderdompelen in de atmosfeer van het bos, ga bosbaden! Welke keuze je ook maakt, je zult gegarandeerd een onvergetelijke ervaring hebben.

 

Verken de Waddeneilanden - door verhalen van échte eilanders

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.