Laat de elementen op je inwerken

Door weer en wind. Laat de elementen op je inwerken en geef je eraan over. Een Wellnessdag 2.0, puurder dan dit ga je het niet treffen. Waai je kop leeg en ontvang een gratis peeling, want na een dag buiten zijn op de Wadden voelt je gezicht gegarandeerd iets strakker.

Ga je er helemaal voor? Neem dan ook een duik in de zee. Het is goed voor je immuunsysteem, stimuleert de vetverbranding en je wordt er blij van. Wat wil een mens nog meer! Maar pas op, blijf niet te lang in het water. Dat kan weer tot andere en iets gevaarlijkere uitdagingen zorgen.

Wellness op sien Tessels

Op Texel doen ze alles net even wat anders. Zo ook de wellness. Ga jij voor een Modderwad, een shotje zoutwater of een cold-stone massage? Op Texel kan het! Naast deze mooie wellness zonder poespas kun je een Woolness wolbad nemen. Ervaar hoe warm en liefelijk zacht de wol van de Texelse schaap is. Gewikkeld in wol lig je in een houten kribbe. Ervaar de geborgenheid en minder spanningen. Of kom relaxen bij één van de welness-salons of een sauna.

 

Ontdek welness op z’n Texels

Scrubben op het strand van Vlieland

Ga voor een natuurlijke scrub naar het strand. Ogen dicht! Want bij een stevige wind word je gezandstraald. Heerlijk zo’n scrub. Ontspan je liever zonder dat de zandkorrels je om de oren vliegen? Ga dan naar het wellnesscenter aan het strand. Wil je even helemaal tot jezelf komen, boek dan een Yin- of Hatha yogales bij Yoga van Eiland Service.

Neem een yogales

Droom weg op Terschelling

Net als op elk ander eiland vind je ook hier op Terschelling het grootste dompelbad wat je maar kunt bedenken. Ren de zee in en ervaar de kou, maar pas op blijf er niet te lang in want anders bevries je. Na zo’n frisse duik kikker je weer helemaal op!

En wil je absolute stilte en rust ervaren? Bezoek dan het Dark Sky park. Geniet van een indrukwekkende sterrenhemel en luister naar de nachtgeluiden terwijl een wandeling maakt door dit Nationaal Park.

Ontdek de stilte van het Dark Sky Park

Ontspan op deze plekken

Vind rust en stilte op Ameland

Meestal ervaar je de rust, zodra je de boot opstapt. Je laat alles los, maar dat lukt niet altijd. Wil je echt tot rust komen en even weg uit de hectiek van alledag? Kom dan naar een stiltedag of -avond van Wad’n Mindfulness. Wil je liever op pad? Ga dan voor een duinwandeling met Ajani Yoga en ontdek de intense stilte in de duinen. Na de duinwandeling is er een yogales op het strand en een meditatie in een duinpan. Geef je over aan de elementen van de natuur!

En natuurlijk zijn er op Ameland ook verschillende plekken waar je kunt genieten van een massage of een saunadagje! 

Wellness op Ameland

Yoga aan zee op Schiermonnikoog

Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen. Een yogales op het strand van Josine zorgt ervoor dat je veerkrachtig wordt, weer in balans raakt en lichaam en geest tot rust komen. Naast Yoga aan zee kun je op Schiermonnikoog terecht voor een massage bij Massing Massage. Of trek lekker relaxed baantjes in zwembad De Dûnatter, voor de echte bikkels ga je natuurlijk naar de zee voor een verfrissende duik!

Welness op Schiermonnikoog

Meer lezen?

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.