Pieterburen

Pieterburen

Pieterburen is echt een bruisend dorp waar veel valt te beleven! Het is ondermeer het startpunt van het Pieterpad en het Wadlopen. Je kunt hier bijtanken bij Restaurant Waddengenot, Hotel Waddenweelde of de Theeschenkerij Domies Toen.

Pieterburen is echt een bruisend dorp waar veel valt te beleven!  Het is ondermeer het startpunt van het Pieterpad en het Wadlopen. Je kunt hier bijtanken bij Restaurant Waddengenot, Hotel Waddenweelde , restaurantschip ’t Appeltje of de Theeschenkerij Domies Toen.

Domies Toen is zeker het bezoeken waard. In de theeschenkerij kun je genieten en info krijgen over het Oerspelt van Pieterburen (punt 16 Landgoud). De tuin is de juiste plek om bijvoorbeeld inspiratie op te doen voor de aanleg voor een bijvriendelijke tuin of erf. Ook het traditionele Groningse Esdoornlaantje met typische grillige knotesdoorns met bos- en stinzenplantsoen is heel bijzonder!    

Winkel De Biobongerd is al meer dan 30 jaar een begrip in natuurvoedingsland. Tegenwoordig is het een biologische webwinkel met bezorgdienst! Biologische streekproducten als die van Waddenmax (punt 9) kun je er krijgen!   

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pieterburen

Pieterburen
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.