Jongerenvereniging De Aap

BREEZAND

De Aap is de actiefste jongerenvereniging in gemeente Hollands Kroon. Het begon rond 1940 in een oude keet waar jongeren na de kerkdienst heen gingen om een biertje te doen. Tegenwoordig fungeert de Aap als uitgaansgelegenheid die zich richt op beginnende...

J.V. De Aap is de actiefste jongerenvereniging in de gemeente Hollands Kroon. Het begon allemaal rond 1940 in een oude keet waar jongeren na de kerkdienst bij elkaar konden zitten om gezellig een biertje te doen. Tegenwoordig fungeert de Aap als uitgaansgelegenheid die zich richt op beginnende feestbeesten.

De Aap biedt een veilige omgeving waar jongeren op een verantwoorde manier kennis kunnen maken met het uitgaan. Dit wil niet zeggen dat je in de Aap alleen 16-jarigen tegenkomt, want de gezelligheid die er te vinden is vind je tegenwoordig niet zo snel bij andere uitgaansgelegenheden. Daarom heeft de Aap een groot publiek van 16 tot pakweg 25 jaar! De activiteiten die het jonge bestuur organiseert lopen uiteen van sportevenementen (voetbal, darten) tot themafeesten als Apres-ski. Het bestuur streeft ernaar om gemiddeld 2 keer per maand een uitgaansavond te organiseren, zo nu en dan gekoppeld aan een andere activiteit of thema.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jongerenvereniging De Aap

Zandvaart 57 a
1764 NL BREEZAND
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.