Wintercampings in het Waddengebied

Ben je een liefhebber van avontuurlijke kampeerervaringen midden in mooie winterlandschappen? In deze blog duiken we dieper in de wereld van wintercampings in het Waddengebied. Ontdek welke campings tijdens het koude seizoen hun deuren openen. Ervaar op deze bestemmingen de unieke sfeer en natuurlijke schoonheid, zelfs wanneer de temperaturen dalen.

Back to basic bij Het Bos Roept!

'Het Bos Roept!' nodigt je uit voor een bijzonder winterweekend in Noord-Holland, waar back-to-basic kamperen en de pracht van de natuur samenkomen. Kom genieten bij jouw eigen gestookte vuurtje, lekker koken en eten in een overdekte shelter of kruip onder een kleedje bij de houtkachel in onze gezellige zithoek. In het najaar en in de winter maak je tevens de mooiste boswandelingen in het omliggende Robbenoordbos. En voor de winterkampeerbikkels onder ons; kom je met de tent? Of zelfs met de hangmat? Dan ben je in het najaar, in de winter en in het vroege voorjaar altijd welkom! 

Let op: van 5 tot 22 januari 2024 is Het Bos Roept! gesloten.

Meer informatie

Unieke winter op Camping Marenland

Ervaar het winterkamperen bij Camping Marenland in Winsum! Vanaf 2023 zijn ze het hele winterseizoen geopend. Geniet van de rust en de kalmte als je slaapt op de camping. De wintermaanden op het Wad zijn namelijk echt uniek! De dagen mogen dan korter zijn, maar de nachten worden strenger. Maak een prachtige winterwandeling langs de dijk en geniet van de sfeer bij een knapperend haardvuur met Glühwein of warme chocolademelk. Ontdek het winterleven op het Wad met vogels en wie weet spot je zelfs een zeehond!

Meer informatie

Camping Roosdunen in de kou

Ook Camping Roosdunen is geopend tijdens het winterseizoen. Laat je verrassen en bezoek tijdens de koude dagen een eiland als Ameland. Bewonder de sterrenhemel tijdens een onvergetelijke sterrenkijkervaring. Geniet van de natuurlijke schoonheid, de rust en de veelzijdige activiteiten die Ameland te bieden heeft. Verblijf op Camping Roosdunen en omarm de winter op dit prachtige eiland in het Waddengebied. 

Vergeet ook niet de Wintermarkt op 28 december, 3 & 4 januari te bezoeken. Klik hier voor meer informatie. 

Meer informatie

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.