Groene Bucketlist Schiermonnikoog

Wil jij ook duurzamer reizen? Maar wel het ultieme vakantiegevoel beleven en ook nog eens een steentje bijdragen? Wij gingen zelf op pad en zo ziet een duurzaam weekend op Schiermonnikoog eruit! Wij kunnen je alvast verklappen...dit wil je doen!

1) De reis begint al op zee

Zoals ze zeggen. Een goed begin is het halve werk! En dat is zeker helemaal waar. Want er is geen beter begin van de vakantie te bedenken dan een heerlijke rustige boottocht met een geweldig uitzicht over de zee. Wind door je haren, in de verte zie je zeehonden hun middagdutje doen op één van de zandplaten en zeemeeuwen maken dat laatste beetje perfectie nog even compleet met hun nieuwsgierige dansjes boven het dek. Je hoeft even helemaal niets, alleen maar te genieten. 

Meer info over de overtocht

2) Hotel Brasserie Brakzand

Voel je gelijk thuis in dit knusse hotel. Naast dat je hier heerlijk kunt dineren, lunchen, borrelen of ontbijten kun je ook van een goede nachtrust genieten in een van de gezellige hotelkamers.

Bekijk hier snel meer

4) Open Atelier

Laat je verwonderen door de mooie creaties van Klasiena Soepboer. 

Natuurlijke materialen | Kunst | Atelier

Lees snel meer

5) Yoga

Op Schiermonnikoog kun je deelnemen aan een Yoga weekend, Yoga festival, privelessen of je boekt een weekendje Yoga met je kids. Lees snel meer en kom na je verblijf weer helemaal zen thuis. 

Ouder kind Yoga | Yoga Festival | Priveles 

Ja, ik zet hem op mijn Bucketlist

6) Op pad met Thijs

Thijs kent alle geheimen van de natuur en deelt deze graag met jou! Laat je verrassen door de mooiste plekken op Schiermonnikoog. Je kunt deze excursie zowel wandelend als fietsend boeken, 

Boek nu

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.