Groene Bucketlist Texel

Wil jij ook duurzamer reizen? Maar wel het ultieme vakantiegevoel beleven en ook nog eens een steentje bijdragen? Wij gingen zelf op pad en zo ziet een duurzaam weekend op Texel eruit! Wij kunnen je alvast verklappen...dit wil je doen!

1) De reis begint al op zee

Ook al is de overtocht maar een kleine 30 minuten. Zodra je op het dek gaat zitten voel je het! Een weekend naar de Waddeneilanden zorgt voor ultieme rust, nieuwe inzichten en heerlijk samen zijn. 

Meer info over de overtocht

2) Paal 9

Begin je dag goed met een uniek uitzicht in een nieuw gebouwd paviljoen! Waar je keuze hebt uit zeer veel (h)eerlijke gerechten. Zoals Vega & Vegan! Van lunch tot diner. Of kies voor één van de huisgemaakt gebakjes. Die moet je geproefd hebben! 

Duurzaam | Lokaal | Vegetarisch | Vegan

Bekijk hier snel meer!

4) Ecomare

Er is de hele dag van alles te beleven! En voor jong en oud van alles te ontdekken. Kom jij ook de zeehonden en bruinvissen spotten?

Nationaal Park 'Duinen van Texel' | Museum | Exposities

Kijk voor nog meer activiteiten!

5) Wind Energy

Heb je zin in iets actiefs? Met hoge snelheid cross je over het strand! Een ervaring die je eens moet beleven!

Ja, ik zet hem op mijn groene Bucketlist

Unieke Bierbrouwerij

Bierbrouwen is al één groot feest! Maar deze brouwerij op Texel maakt er echt een duurzaam feestje van. Deze biertjes worden gebrouwen met alleen duinwater, gerst en tarwe van het eiland zelf, hop en een giststam die alleen op Texel te vinden is. 

Proost! Brouwen maar!

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.