Fietsverhuur Sport-Nu Westerland

WESTERLAND

Wij verhuren mountainbikes, e-bikes en gewone fietsen. Wil je fietsen over het voormalig eiland Wieringen, een dagje naar Den Helder of het mountainbikeparcours in het Dijkgatbos ervaren, dan ben je bij ons op het juiste adres! Wieringen is prachtig om te...

Wij verhuren mountainbikes, e-bikes en gewone fietsen. Wil je fietsen over het voormalig eiland Wieringen, een dagje naar Den Helder of het mountainbikeparcours in het Dijkgatbos ervaren, dan ben je bij ons op het juiste adres! Wieringen is prachtig om te fietsen! Een mooie natuur met een grote diversiteit aan landschappen en omgeven door water. Wieringen is ruim voorzien van LF routes en fietsknooppunten, waardoor je eenvoudig een mooie ronde rijdt. Ook het mountainbike parcours in het Dijkgatbos en de bossen in de Wieringermeer liggen op fietsafstand van onze accommodatie.

Voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familiedagen, met je sportteam of in welke samenstelling dan ook: voor groepsarrangementen kan je ook bij Sport Nu terecht! Een uitje voor elk budget en elk niveau en in de buitenlucht is het altijd leuk! Lekker ontspannen of uitdagend en sportief.

We hebben voor iedereen iets leuks:

– Foto wandeltocht

– Autoped funtour

– E-bike tour met gids

– Wandeltocht met Kanotour

– Bootcamp Teambuilding

– Mountainbiketocht met clinic

– Yoga workshop met wandeltocht

– Fiets-of wandeltocht met gids

– Mountainbiken en windsurfen

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fietsverhuur Sport-Nu Westerland

Westerlanderweg 160
1778 KP WESTERLAND
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.