Win een weekend in vakantiehuis De Bunker

In de omgeving van Den Helder - in de Kop van Noord-Holland - vind je een groot aantal bunkers in het landschap. De zogeheten Stelling Den Helder. Vlakbij Den Helder - in Julianadorp - staat zelfs een bunker waarin je kunt overnachten. Wil jij kans maken op twee nachten in het bijzondere Vakantiehuis De Bunker in Julianadorp voor zes personen? Doe dan mee met onze winactie!

Deze winactie is inmiddels verlopen. 

Vakantiehuis De Bunker

Even helemaal weg? Maak kans op twee overnachtingen van 16 t/m 18 september voor zes personen in Vakantiehuis De Bunker in Julianadorp. Een heerlijke kustplaats aan de Noordzee. Dat dit vakantiehuis een echte bunker is, dat kun je goed zien. Comfort, historie en karakter komen er samen! De oorspronkelijke muren zijn bewaard en herkenbaar, de eigenaren gaan met respect met de historie om. De Bunker is geschikt voor zes personen. De woonkamer heeft vrij uitzicht op het westen (geniet van de geweldige zonsondergang). Er zijn drie slaapkamers, een badkamer met gescheiden toilet, eigen speeltuin en een Finse hout gestookte sauna (tegen extra betaling). 

Bekijk hier de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

Deze winactie is opgezet in samenwerking met Vakantiehuis De Bunker en Citymarketing Den Helder.

Den Helder

In de Gemeente Den Helder vind je de Stelling Den Helder, één van de oudste nog aanwezige militaire verdedigingslinies in Nederland. De Stelling is in opdracht van Keizer Napoleon Bonaparte gebouwd ter bescherming van de Marinewerf Willemsoord. De stad Den Helder dankt zijn huidige vorm aan deze Stelling, die nog grotendeels aanwezig is in het landschap. Onder de Stelling Den Helder vallen alle forten, bunkers, de Liniedijk en Willemsoord. Bezoek bijvoorbeeld Fort Kijkduin met Noordzeeaquarium of ga naar Fort Westoever waar je twee escaperooms, een bierbrouwerij, gezellig biercafé met onder andere heerlijke hamburgers en bootverhuur vindt. Genoeg leuke activiteiten die geheel in stijl zijn van de overnachting in een echte bunker!

Ontdek Den Helder

Verder lezen?

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.