Outdoor activiteiten: niet voor wadjes

Ben jij een echte avonturier of sporter, die tijdens een vakantie niet stil kan zitten? Ben jij een waaghals en hou je wel van wat adrenaline? Ontdek de eilanden op een andere manier dan vanaf je handdoekje op het strand. En laat jouw (water)sporthart sneller kloppen!

Actie in de taxi

Oftewel, actie op de mountainbike, fatbike, of blokart! Stroop je mouwen op en ga op Schiermonnikoog op fatbiketour, of zeil over het strand van Ameland met de blokart. Met een beetje geluk heb je de wind in de rug.

Fatbiketour op Schiermonnikoog

Ga je toch liever de zee in?

Pak een surfboard, smeer er wat wax op, en leer de fijne kneepjes van het surfen van een ervaren instructeur. Voor de ultieme adrenalinezoekers kun je op elk eiland terecht om te gaan kitesurfen. De sport waar wind, water, en snelheid samenkomen. Ga jij de uitdaging aan?

Ontdek watersport op de eilanden

Gallopeer over het strand

Voor de liefhebbers van de paardensport zijn de Waddeneilanden dé bestemming om te genieten van de sport en de omgeving. Gallopeer door de duinen en sluit af met een onvergetelijke strandwandeling op de viervoeter. Geen ervaring? Geen probleem, er zijn genoeg instructeurs die je met alle liefde het zadel in helpen en de mooiste plekjes op het eiland willen laten zien.

Alles over paardrijden op de eilanden

De eilanden van bovenaf!

Voor iedereen die het liever hogerop zoekt, is er ook wat wils. Een parachute sprong op Texel of Ameland is gegarandeerd een herinnering om nooit te vergeten. Geniet van een spectaculair uitzicht vanuit de lucht. Durf jij de vrije val aan?

Durf jij het aan?

Meer lezen?

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.