Ontdek wat het wad te bieden heeft!

Enno zijn passie voor koken, gecombineerd met ingrediënten uit het Waddengebied, uit zich in de lekkerste gerechten. Met een snufje van zijn eigen recept en een snufje van het Wad, laat Enno in zijn kookvlogs zien wat het Wad allemaal te bieden heeft. Kortom, ontdek Wad Lekkers!

Een snufje eigen recept en een snufje van het Wad - Ontdek Wad Lekkers met de kookvlogs van Enno!

Lokale producten

Alle producten die gebruikt worden in de kookvlogs komen van het Wad en zijn rechtstreeks te halen bij de producent. Zo kun je voor graan, zuivel, groenten en vlees terecht bij De Streekboer en vis kun je vinden bij de Verse Vismarkt in Den Oever. 

Meer weten? Bekijk de Smaak van de Wadden!

Over Enno

Al vanaf jongs af aan is Enno Lieder, 24 jaar, bezig met zijn passie koken en stond hij bij verschillende gelegenheden zijn moeder en oma te helpen in de keuken. Zijn passie voor koken is echt ontstaan toen hij tijdens zijn studie International Hospitality Management lid is geworden van de kookvereniging Culinary Cuore. Door lid te zijn van deze vereniging bestond een groot deel van zijn studententijd uit het voorbereiden van recepten en het bedenken van ‘nieuwe’ dingen. Sinds 2018 heeft Enno zijn eigen onderneming; Enno’s Kitchen. Op zijn website zijn eigen recepten te vinden, verteld hij in een blog over alles wat met koken te maken heeft en biedt hij een catering service aan waarbij hij op locatie mensen laat genieten van zijn kook skills.

Ontdek meer over Enno's Kitchen!

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.