Beleef de september evenementenmaand

Landschapstriënnale

De Landschapstriënnale is een driejaarlijks festival gericht op het verleden, heden en de toekomst van het Nederlandse landschap. Dit unieke festival richt zich op specifieke opgaven, ontwikkelingen en thema’s. Het is voor iedereen die zich met het landschap bezighoudt, zich ermee verbonden voelt én er graag is. De Landschapstriënnale 2023 – Dynamische Waddendelta – vindt plaats van 1 t/m 30 september aan de unieke Waddenkust, van Den Helder tot aan de Duitse grens.

Podium, Platform, Panorama

Voor de komende editie van de Landschapstriënnale zijn er drie verschillende programmalijnen ontwikkeld. Langs de Waddenkust vind je dit jaar een Podium voor het publiek, een Platform voor nieuwe netwerken van bewoners en ondernemers én een Panaroma voor professionals om te werken aan het toekomstpersectief 2100 voor een klimaatbestendig kustlandschap. De negen regio's van de Waddenkust - waar de september evenementenmaand wordt gehouden - worden tegelijkertijd verbonden door drie thema's: de Waddenzeedijk, Waddenlandbouw en de Waddendorpen. 

Wil je meer weten over de Landschapstriënnale? Klik dan op de onderstaande knop en ontdek alles over dit bijzondere festival.  

Meer informatie

Beleef de Waddenkust - Ontdek de negen regio's

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.