De mooiste verhalen over Waddenzee UNESCO Werelderfgoed

Wat zoek je?

Categorie├źn

31 resultaten

Middag-Humsterland

Middag-Humsterland

In het Westerkwartier ligt het oudste cultuurlandschap van Nederland: het Nationaal Landschap Middag-Humsterland. Waar vroeger de zee tussen de eilanden Middag en Humsterland stroomde en de mensen vanaf de IJzertijd leefden op eeuwenoude woonheuvels.

Ode aan Noordkaap, Groningen

Ode aan Noordkaap, Groningen

In het kader van Ode aan het landschap ontmoeten dichters en lokale helden elkaar op een bijzondere plek in het Waddengebied. Elke ontmoeting mondt uit in een ode aan het Waddenlandschap. Deze ode gaat naar Noordkaap, Groningen.

Ode aan Franeker

Ode aan Franeker

In het kader van Ode aan het landschap ontmoeten dichters en lokale helden elkaar op een bijzondere plek in het Waddengebied. Elke ontmoeting mondt uit in een ode aan het Waddenlandschap. Deze ode gaat over Franeker.

Ode aan Fort Westoever, Noord-Holland

Ode aan Fort Westoever, Noord-Holland

In het kader van Ode aan het landschap ontmoeten dichters en lokale helden elkaar op een bijzondere plek in het Waddengebied. Elke ontmoeting mondt uit in een ode aan het Waddenlandschap. Deze ode gaat over de Fort Westoever, Noord-Holland.

Ode aan Holwerd aan Zee, Friesland

Ode aan Holwerd aan Zee, Friesland

In het kader van Ode aan het landschap ontmoeten dichters en lokale helden elkaar op een bijzondere plek in het Waddengebied. Elke ontmoeting mondt uit in een ode aan het Waddenlandschap. Deze ode gaat naar Holwerd aan Zee, Friesland.

Ode aan Anna Paulowna, Noord-Holland

Ode aan Anna Paulowna, Noord-Holland

In het kader van Ode aan het landschap ontmoeten dichters en lokale helden elkaar op een bijzondere plek in het Waddengebied. Elke ontmoeting mondt uit in een ode aan het Waddenlandschap. Deze ode gaat over Anna Paulowna, Noord-Holland.

Ode aan Moddergat, Friesland

Ode aan Moddergat, Friesland

In het kader van Ode aan het landschap ontmoeten dichters en lokale helden elkaar op een bijzondere plek in het Waddengebied. Elke ontmoeting mondt uit in een ode aan het Waddenlandschap. Deze ode gaat over Moddergat, Friesland.

Ode aan Texel

Ode aan Texel

In het kader van Ode aan het landschap ontmoeten dichters en lokale helden elkaar op een bijzondere plek in het Waddengebied. Elke ontmoeting mondt uit in een ode aan het Waddenlandschap. Deze ode gaat over Texel.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.