Ambassadeurs van de Wadden

Bekijk alle ambassadeurs

Bekijk alle ambassadeurs

Alles wat je nodig hebt als ambassadeur

Alles wat je nodig hebt als ambassadeur

Ik word ook ambassadeur

Ik word ook ambassadeur

Een ambassadeur voor Werelderfgoed Waddenzee; laat je trots zien voor dit unieke gebied. Het ambassadeursprogramma gaat over kennis van het Werelderfgoed, dit verhaal vertellen aan je bezoekers, laten zien wat die unieke Wadden-beleving én ervaring is. Hierin werk je samen met andere ambassadeurs om kennis te krijgen en te vergroten. Allemaal om jouw bezoekers te laten zien hoe uniek het waddengebied is en tegelijkertijd ook hoe kwetsbaar het is. Samen passen we op het Werelderfgoed Waddenzee gebied.

Het ambassadeursprogramma is een overkoepelend netwerk van ondernemers, natuur- en cultuurorganisaties, onderwijsinstellingen, gemeentes en provincies en bewoners. Het programma biedt kennis, inspiratie en informatie om het verhaal verder te vertellen. De basis is de Werelderfgoed status; en daar valt ook duurzaam ondernemen, de culturele waardes en de culinaire traditie van het gebied onder. In samenwerking met verschillende partijen uit het gebied wordt er invulling gegeven aan het ambassadeursprogramma.

Dit wil je ontdekken

Onderzoek en resultaten

Meten is weten! We bieden ondernemers meer informatie over relevante onderzoeken over toerisme in het waddengebied. Het geeft inzicht in onderwerpen over de bezoekers, die we ontvangen én die we graag zien. Ook komen kansen en ontwikkelingen op het gebied van culinair toerisme voorbij en vind je hier genoeg informatie over recente trends en ontwikkelingen. Mis je nog iets? Laat het ons gerust weten. 

Ontdek alles

Extra informatie

 • Contact

  Neem vrijblijvend contact op met projectleider Karina Pool.

  Contact
 • Klankbordgroep

  Binnenkort beschikbaar...

 • Werelderfgoed Nederland

  Ontdek alles over de Werelderfgoederen in Nederland. 

  Werelderfgoed Nederland

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.