Zes waddenondernemers in Food100

Categorieën

De Food100 wordt jaarlijks vastgesteld en bevat de top 100 vernieuwers en verbeteraars van ons voedselsysteem, die bijdragen aan hedendaagse klimaat- en voedseluitdagingen. Daarin zitten zes ondernemers uit het Waddengebied. Laurens Bakker (De Zeekraal), Hans van Keulen (Cranberry Terschelling bv), Niels Grootenboer (Graanrepubliek), Doetie Trinks (Doetie’s Geitenkaas), Jordy Muus (Boer & Chef) en Annette van Ruitenburg (St. Waddengroep). Wie zijn deze mensen? We stellen ze aan je voor.

Ontdek meer - Waddengastronomie

Dit artikel is geschreven in het kader van programma ‘Waddengastronomie versterkt Werelderfgoedbeleving’. Het Waddenfonds maakt het programma mogelijk met een financiële bijdrage. De provincies Noord-Holland, Fryslân en Groningen co-financieren het project en ook projectpartners NHL Stenden, Stichting Waddengroep/ondernemers leveren een eigen bijdrage.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.