Bij Terschelling denk je meteen aan de cranberry. Je kunt er niet omheen. Het verhaal gaat dat ze rond 1845 na een schipbreuk zijn aangespoeld op het eiland. Nu kleuren ze in het najaar de duinvalleien rood. En worden ze verwerkt in de heerlijkste streekproducten. Maar dat is niet het enige smaakvolle dat Terschelling je heeft te bieden. Ook om al het lekkers uit de Waddenzee te proeven ben je hier op de goede plaats.
Kom vers en lokaal eten, een drankje doen en loungen. Je zit nergens lekkerder dan in De Bras.
Smaakvolle mediterrane gerechten met een eilander flair uit een originele Italiaanse houtoven. Dat moet je eens hebben geproefd!
Uitwaaien op het strand en daarna meteen door naar Strandpaviljoen Kaap Hoorn voor een hapje en een drankje.
Vier het leven en kom buurten in deze creatieve foodbar middenin het sfeervolle centrum van Midsland.
De schapen van biologische boerderij de Zeekraal lopen het hele jaar buiten op kruidenrijk grasland. Dat proef je.